Reklám

Alba Point Könyvelőiroda
Könyvelés, adótanácsadás.
www.albapoint.hu

Bejelentkezés
Akciós ajánlatok
Ingatlankinalat.eu

INGATLAN KERESŐ MEGJELENÍTÉSE

Dány Családi ház Eladó

Eladó Ház, Pest megye, Dány, Tóparti utca

Hely:

Magyarország, Pest vármegye, Dány, Tóparti utca 34

Hirdetés típusa:

Kínál

Értékesítés típusa:

Eladó

Ingatlan típusa:

használt ingatlan

Ingatlan jellege:

Családi ház

Alapterület:

75 m2

Telek terület:

536 m2

Szintek:

2

Szobák:

3+1 fél

Ingatlan állapota:

felújított

Ár:

15 600 000 Ft

Azonosító: 26346

Dátum: 2018-06-08. 15:28

Ingatlan leírása:


Kiváló adottságokkal rendelkező, családi házként is használható tóparti nyaraló eladó. Építés éve: 1991, épületszerkezet : gázbeton falazóelem (ytong előde), vasbeton koszorúk, vasbeton gerendás- béléstestes födémek. Épületszerkezet szilárd, statikailag hibátlan, szakszerűen épült. Alatta 35 nm.-es pince-tároló található amely száraz, nem ázik be. Tavaly felújításban- modernizálásban részesült: új hideg-meleg vízhálózat, új elektromos hálózat, új konyha (beépített gépekkel), új fürdő-WC. Elegáns új burkolatok : csempe- padlólap, laminált parketta. Műanyag nyílászárók, acél bejárati ajtó. Kedvező fűtési költség az épület szerkezetéből adódóan. Gázkonvektor és/ vagy modern infra fűtés áll rendelkezésre. Földszinten: amerikai konyha- nappali, vendégszoba, fürdő-WC. Tetőtér: két hálószoba. Tóra néző erkély. Fedett gépkocsibeálló. Vasbeton szerkezetű felnőtt és külön gyermek-pancsoló medence. Költséghatékony, mivel saját fúrt kút biztosítja számukra a vizet. Aszfalt út vezet a házhoz (igaz nem túl jó állapotú), a főúttól 2 perc autóval. Városközpont kb. 5 percre. Közvetlen kijárat a tóra, stég és horgászházikó használattal. A tó és környezete szép, rendezett. A tóban fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin, busa, sügér, törpeharcsa, tokfélék. A víz minősége kiváló, éves tervezett haltelepítés 80-100 mázsa, a törpeharcsa ritkítása intenzíven történik! Az ingatlan nem üzleti célból lett megvásárolva, felújítva, párkapcsolati probléma miatt kerül eladásra. Tulajdonjog rendezett. Akár pár napon belül költözhető. Várom szíves érdeklődését ! Kérésre további fotókat, videót küldök.

Környék leírása:


A dányi horgásztó története

A tó története a 70-es évek elején kezdődött. A helyi Tsz vezetősége elhatározta, hogy a földjükön keresztül folyó Nagyvölgyi-patakot felduzzasztja annak érdekében, hogy a növénytermesztés ne legyen annyira időjárásfüggő. Magyarul a tó azért készült el, hogy a környező földeket locsolni lehessen.

A tó elkészülte után nem sokkal rájöttek hogy ezt a tavat nem csak öntözésre, hanem horgászatra is lehetne használni. 1975-ben ezt hivatalossá tették azzal, hogy megalakult a "MAGVETŐ" MG. TSZ. DÁNY HORGÁSZ- EGYESÜLET melynek első elnöke Klincsek Jani bácsi volt. Elkezdődtek az évenkénti rendszeres haltelepítések /évi 100-120 q hal/ amelynek az lett az eredménye, hogy rövid időn belül a környék egyik legjobb horgásztava lett.

1993-ban új nevet kapott az egyesület, Dányi Fortuna Horgász Egyesület. A tó olyannyira független, hogy 1998-ban egy közhasznú társaság alakult annak érdekében, hogy a tavat a horgásztagok és nyaralótulajdonosok megvásárolják. 2009. májusában a közhasznú társaság Nonprofit Kft-vé alakult át.Több mint kettőszáz tulajdonosa van a tónak, de így legalább mindenki egy kicsit a sajátjának érzi és jobban ügyel a természetre, (persze mindig vannak kivételek).

A tó területén napijegyes horgászat működik. A horgásztó a folyamatos telepítések miatt ma már intenzív horgászvíz, ezért az országostól eltérően pontyra egész évben lehet horgászni. A tó halfaunája olyan változatos /ponty, amúr, keszegfélék, kárász, compó, kecsege, balin, csuka, süllő, harcsa, busa/, hogy legyen bármilyen időjárás a halfogás esélye, mindig megvan.

Hirdető elérhetőségei:


Hírdető neve: Latyák Attila [ magánszemély ]
Hírdető mobilszáma: 06202187617
E-mail cím: üzenet küldése a hirdetőnek

Portál:

Főoldal

INGATLAN hirdetések

HIRDETÉSFELADÁS

REGISZTRÁCIÓ

Ügyfélszolgálat

Információk:

Felhasználási feltételek

Hirdetés feladás

Hirdetés kiemelése

Hirdetési csomagok ingatlanosoknak

Kiadó reklámhely

Letölthető iratminták

Médiaajánlat

Portál használata

Terület mértékegység átváltó

Ügyfélszolgálat