Reklám

Alba Point Könyvelőiroda
Könyvelés, adótanácsadás.
www.albapoint.hu

Bejelentkezés
Akciós ajánlatok
Ingatlankinalat.eu

INGATLAN KERESŐ MEGJELENÍTÉSE

Dunaújváros Családi ház Eladó

Vízparti családi ház eladó!

Hely:

Magyarország, Fejér vármegye, Dunaújváros, Üdülő sor 5

Hirdetés típusa:

Kínál

Értékesítés típusa:

Eladó

Ingatlan típusa:

használt ingatlan

Ingatlan jellege:

Családi ház

Alapterület:

180 m2

Telek terület:

540 m2

Szintek:

2

Szobák:

3+1 fél

Ingatlan állapota:

újszerű

Ár:

45 000 000 Ft/150 000 EUR

Azonosító: 26142

Dátum: 2017-12-07. 12:48

Ingatlan leírása:


A Duna egy csendes,zárt öblében a vízparton öreg fákkal körülölelt telken áll a utcáról megközelíthető a két nagyméretű garázs,majd a telekre belépve találjuk a házat,amely 180 m2 lakóterű,kétszintes.
A földszinten van az amerikai konyhával egy légtérben lévő nappali,egy szoba,fürdő,a felső szinten 3 szoba,fürdő és konyha is van.
Van a telken egy kisebb ház is ami 40m2-es,szoba,konyha,fürdőszoba van benne.
A két ház között van egy terasz,főzési sütési lehetőséggel. A kis ház konyhájából nyílik egy borospince az ingatlan összközműves,(viz.gáz,villany,csatorna)valamint az udvaron van egy kíváló vízminőségű,bővízű fúrt kút is.Riasztóval és kamerával ellátva.A környéken sportolási és horgászási lehetőség.Budapest és a Balaton is gyorsan megközelíthető az autópályán.
Az ingatlan per-és tehermentes.

Family home in the middle of Hungary, in Dunaujvaros, with a panoramic view of the river, in a quiet environment, built in 2001, 180 square metres with 2 floors is for sale. House is suitable for bigger families or more generations. On the ground floor, there is an American kitchen with living room, one bedroom and a bathroom, spaces are with tiled floor. In the bathroom, there is a mobile infra sauna, which can stay there (according to agreement). On the first floor, there are 3 bedrooms, one with balcony, a bathroom and a kitchen. On this floor the rooms are with laminated floor, kitchen, a bathroom is with tiled floor. Top floor can be separated at the staircase as a separated apartment.
The house is equipped with individual gas heating, the ground floor is with floor heating, top floor with radiators. All doors and windows are made of wood, with mosquito net.
There is also a smaller 40 sqm building on the site, with kitchen, bedroom, bathroom and a wine cellar, and a big terrace.
The outer heat protection of the house is solved. In the yard, there is a drilled well with pump. Two garages belong to the house, one with 40 sqm, other is 28 sqm, which can be used as premises too.

Környék leírása:


Belterületi,mégis erdős terület,akalmas horgászásra,sportolásra,túrázásra,strandolásra.A buszmegálló 300m-re van,Budapest 22percre van az autópályán.Normális szomszédok,állattartás nincs,csak kutya,aszfaltozott út,teljes közműhálózat.

Hirdető elérhetőségei:


Hírdető neve: Fehér Csaba [ magánszemély ]
Hírdető mobilszáma: 06209893851
E-mail cím: üzenet küldése a hirdetőnek

Portál:

Főoldal

INGATLAN hirdetések

HIRDETÉSFELADÁS

REGISZTRÁCIÓ

Ügyfélszolgálat

Információk:

Felhasználási feltételek

Hirdetés feladás

Hirdetés kiemelése

Hirdetési csomagok ingatlanosoknak

Kiadó reklámhely

Letölthető iratminták

Médiaajánlat

Portál használata

Terület mértékegység átváltó

Ügyfélszolgálat